Site-ul ilfovsport.ro, o sursa autorizata in privinta stirilor din fotbalul ilfovean, anunta retragerea din campionat a formatiei CS Balotesti, aflata pe ultimul loc in seria a patra din liga a treia, unde evolueaza si Progresul. Informatia nu a fost inca “oficializata” si pe site-ul FRF.

Clubul din Balotesti a retrogradat in 2019 din liga secunda, iar in acest sezon nu a obtinut decat un singur punct in primele 10 etape, desi avea inca in lot fotbalisti cu experienta la nivelul ligii secunde, printre care capitanul de echipa Flamanzeanu sau fostul nostru jucator Alex Apostol. De altfel, in meciul direct, disputat in Intrarea Vrabiei, bleu-albastri au reusit “scorul campionatului” in seria a patra, 7-0 (6-0)! Intrucat aceasta retragere se produce dupa jumatatea sezonului, rezultatele ilfovenilor de pana acum se mentin, iar meciurile ramase de jucate vor fi omologate cu scorul de 3-0 in favoarea adversarelor.

Retragerea ilfovenilor ar face ca Progresul sa mai ramana in primavara cu doar 7 meciuri oficiale de disputat, fata de 13 (10 in campionat si 3 in Cupa Romaniei) jucate in toamna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s