Asa cum am anticipat, in conditiile suspendarii lui Alexandrescu si indisponibilitatii lui Jipa, Andrei Erimia a recurs la introducerea a doi fotbalisti de 16 ani in primul unsprezece, mijlocasul dreapta Ohaci si atacantul Matei Andrei (al doilea, respectiv ultimul pe randul de jos, in foto). Daca primul este deja obisnuit cu atmosfera ligii a III-a (iar acest lucru se vede si prin evolutia consistenta din teren), pentru Andrei acesta a reprezentat debutul intr-un meci oficial de seniori la acest nivel. Dupa o prima repriza ceva mai stearsa, tanarul atacant a reusit sa obtina penalty-ul pe care din pacate nu l-am transformat, apoi a avut o mare ocazie dupa egalarea dinamovista, dar a reluat imprecis cu capul din pozitie foarte buna.

In minutul 69, cei doi juniori au fost inlocuiti cu Costea si Eduard Matei. Dintre acestia, Costea – tot de la U16 – s-a aflat si el la prima aparitie in liga a III-a, si a reusit cateva faze frumoase in care si-a aratat tehnica deosebita, O actiune frumoasa pe stanga a sa s-a incheiat cu o pasa foarte buna pentru Ed. Matei, liber in centrul careului, dar sutul acestuia a fost blocat de un fundas advers.

Acest sezon va mai oferi cu siguranta ocazii pentru talentatii pusti progresisti sa ia contact cu atmosfera meciurilor cu miza de la Liga a III-a, iar lista debuturilor va fi completata in mod cert cu alte doua – trei nume dintre Dumitru Ion, Demeter, Ciontos (aflati ieri pe banca de rezerve) si alti colegi ai lor de generatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s