Fostii jucatori ai Progresului Spartac evolueaza la echipe din liga a III-a din toata tara, majoritatea angrenate in lupta pentru primul loc. Ieri, nu mai putin de cinci dintre ei au reusit sa isi treaca numele pe lista marcatorilor.

In seria a II-a, George Apostol a inscris golul cu numarul patru pentru Dacia Braila in victoria categorica, 4-0 la Ianca, prin care noua sa echipa se mentine pe primul loc.

In seria a treia, liderul CS Afumati a castigat cu acelasi scor la Albesti, tabela fiind “deschisa” de golul lui Florin Geana. Mostistea Ulmu, echipa cu cea mai numeroasa “colonie” ex-progresista (Raduta, Leafu, Acasandrei, Milea), s-a mentinut pe locul secund dupa 2-0 cu Agricola Borcea, al doilea punct fiind reusit de Razvan Milea.

In seria a noua, Adrian Neacsu a inscris pentru CS Hunedoara, dar nu a putut impiedica infrangerea cu 2-1 a echipei sale la Ocna Mures.

In seria a zecea, Mircea Donca (foto) a egalat pentru Minaur Baia Mare cu un sut de la 16 metri – specialitatea casei, ne amintim! – in derby-ul de la Oradea. Gazdele s-au impus insa cu un gol marcat in minutul 90+3 astfel ca baimarenii, egalati la puncte in clasament de invingatori, au emotii pentru mentinerea pe locul 2 si intrarea in barajul de promovare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s