Progresul Spartac a cedat si meciul retur contra experimentatilor jucatori ai Stelei, desi a facut un joc mult mai bun decat in toamna si, cu putin noroc, putea obtine macar un punct.

Dupa un inceput in forta al Stelei, bleu-albastri au echilibrat partida, au inceput sa isi faca jocul de pase si au ratat bune sanse prin Sandru si Ohaci. Dar in minutul 25 o lovitura libera executata de Em. Pacionel loveste transversala si sare in zona liniei portii de unde Mihaescu o impinge in plasa: 0-1.

Tot o lovitura libera, din lateral dreapta, aduce si golul doi al oaspetilor, marcat cu capul de Huiban. Progresul a dominat teritorial partea secunda dar nu a gasit inspiratia necesara pentru a concretiza si pe tabela.

Steaua se impune cu 2-0 in Vrabiei si face inca un mare pas, dupa cel din etapa trecuta, spre a-si asigura locul I inainte de baraj.

Progresul a inceput cu: Voican – Lixandru, Alexandrescu, Parfeon, Sandru – Ohaci (63 Demeter, 70 M. Dumitru), S. Matei, Vlad, Petcu – M. Ion (46 M. Andrei), E. Radu.

Lasă un comentariu