Vremea rea din startul primaverii in Romania a facut ca multe dintre meciurile programate in Liga a treia in zona Capitalei sa fie mutate in ultima clipa pe terenuri sintetice.

Un astfel de meci a fost si cel dintre Gloria Popesti Leordeni si Inainte Modelu, disputat ieri in cadrul seriei a treia, care a avut loc pe stadionul nostru din Intrarea Vrabiei.

Oaspetii au deschis scorul rapid, dar ilfovenii au egalat imediat prin fostul nostru jucator Leo Boiangiu, iar apoi au mai inscris de doua ori, impunandu-se in final cu 3-1. Rezultatul micsoreaza la doar un punct distanta in clasament intre cele doua formatii, aflate pe locul 6 (Popesti), respectiv 5.

Leo Boiangiu evoluase cu noua sa echipa in Vrabiei si cu o luna inainte, in amicalul cu Progresul Spartac, incheiat cu 2-0 pentru bleu-albastri (foto). Pana in august anul trecut, el a jucat timp de trei ani in tricoul cu numarul 19 al Progresului, fiind unul dintre cei mai constanti jucatori ai echipei. Ultima sa aparitie in Vrabiei in tricoul bleu-albastru fusese chiar in barajul de promovare cu CSM Slatina, in care avusese chiar o buna ocazie de gol cu un sut din afara careului in ultimul minut regulamentar al partidei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s