In meciul tur cu Concordia Chiajna 2, incheiat la egalitate, 2-2, in Vrabiei, fundasul dreapta progresist a inscria un gol cu totul surprinzator, reluand cu capul din lateral dreapta, aproape de linia de margine, cu bolta, peste francezul Chesneau, langa bara opusa.

Ieri, in primele secunde ale prelungirilor, cand meciul parea destinat iremediabil unei remize albe, Vlad a reusit sa castige o minge intre doi adversari, la marginea careului, a patruns paralel cu linia de tusa si, din careul mic, din cadere (foto), a trimis balonul printre portar si bara, intr-un unghi neverosimil, aducand victoria in extremis a echipei sale.

Vlad, care a facut un meci foarte bun, la fel ca si celalalt fundas de banda, Sandru, fusese la un pas sa fie eroul negativ al partidei in prima repriza, cand arbitra de centru a considerat ca a sarit in careu cu mana departata de corp si a acordat penalty pentru Chiajna, parat insa de debutantul Ciontos.

Un gând despre „Vlad, omul golurilor “imposibile” cu Chiajna 2

  1. Felicitări! Da, un gol frumos dintr-un unghi aproape imposibil. Greșelile în lanț ale celor de la Chiajna și insistenta progresistilor au făcut ca golul sa vina în acest minut……

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s