Fortat si de numeroasele indisponibilitati, Andrei Erimia a trimis in teren la meciul cu Rapid 2 patru juniori titulari: portarul Ciontos (2004), fundasul central Alexandrescu (2002) si mijlocasii Purice (2002) si Ohaci (2004). Lor li s-au adaugat pe final de joc M. Dumitru, M. Andrei si Tong, toti nascuti in 2004.

Cu ei in teren, Progresul a reusit cel mai bun meci din aceasta primavara, creindu-si numeroase ocazii de gol, si castigand pe merit partida la o diferenta de doua goluri.

Ohaci, devenit deja o prezenta constanta in primul unsprezece, si-a trecut in cont un gol superb cu care a deschis scorul (foto), dupa un sut fara preluare de la 14 metri. Tot el, impreuna cu Mario Dumitru, au creat faza de 3-1, care i-a dat ocazia lui Matei Andrei sa inscrie primul gol oficial la seniori, anuntat de cele patru in amicalele din pre-sezon.

Purice a fost, la fel ca si la Chiajna, printre cei mai activi oameni din avanposturi, avand si doua bune ocazii de a inscrie imediat dupa egalarea Rapidului. In defensiva, Alexandrescu are deja siguranta unui fundas cu experienta, in timp ce Ciontos a avut o noua evolutie foarte sigura, golul neputand sa ii fie in nici un fel imputat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s