Progresul Spartac reuseste o noua victorie frumoasa, a sasea in ultimele sapte partide, in fata uneia din echipele bune ale seriei, Metalul Buzau, cu scorul de 3-0 (0-0).

Prima repriza a fost una “inchisa”, cu putine faze de poarta, singura ocazie clara fiind cea a lui Edi Radu, in min 35, care nu a reusit sa inscrie scapat singur cu portarul advers.

Dupa pauza, primii care rateaza sunt oaspetii, prin Ispir, care suteaza imprecis din apropiere (52’). Dar cei care deschid scorul sunt progresistii, dupa un sut de la 20 m al lui Purice ricosat din transversala pana la proaspatul intrat Matei Andrei, care reia in poarta cu sange rece (61). Golul da aripi bleu-albastrilor, care rateaza uriase ocazii prin M. Andrei si M. Ion, dar majoreaza totusi decisiv diferenta in min.71, golul venit dupa o faza confuza fiind revendicat de M. Ion. Pe final inscrie si Vlad, cu ajutorul portarului advers, care scapa balonul in plasa, ducand scorul la un 3-0 poate prea sever dupa aspectul general al partidei.

Au evoluat: Ciontos- Alexandrescu, S. Matei, Sandru- Vlad, Purice (87 Petcu), Pacionel, Ohaci (85 M. Dumitru), Lixandru- E. Radu (56 M. Andrei), M. Ion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s