Maine, de la ora 17, Progresul Spartac sustine penultimul meci oficial al acestui sezon, la Balotesti, contra ultimei clasate.

Dupa un tur dezamagitor, in care a obtinut doar un punct, fosta divizionara secunda de acum doi ani a luat in calcul retragerea din campionat, dar a decis in ultima clipa sa continue cu un lot forma din jucatori tineri. Cei de la CS Balotesti nu au reusit nici un punct in retur, dar prestatiile lor s-au imbunatatit pe parcursul competitiei, iar in ultimul joc, la FCSB 2 (foto) au dat unele emotii gazdelor.

Echipa ilfoveana pastreaza totusi sansa mentinerii in esalonul al treilea, urmand sa sustina un baraj cu una din campioanele judetene la jumatatea lunii mai. Pentru Progresul Spartac ultimele doua jocuri nu mai au decat o miza de orgoliu intrucat echipa si-a asigurat deja matematic pozitia a treia a clasamentului.

Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, Progresul Spartac fiind de fiecare data gazda si castigand cu 2-0 in campionatul trecut (joc disputat pe sinteticul bazei FCSB din Berceni) si 7-0 in toamna. Un alt treilea joc, la Balotesti, in martie 2020, a fost anulat cu 24 de ore inainte de start din cauza reglementarilor de urgenta legate de startul pandemiei COVID 19.

2 gânduri despre „Maine jucam la Balotesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s