Progresul Spartac inchide astazi sezonul oficial de primavara – mai devreme decat de obicei – cu partida din Intrarea Vrabiei contra FCSB 2, ocupanta a locului secund.

Oaspetii de azi au un avans de cinci puncte in clasament in fata bleu-albastrilor, suficient de mare ca sa le asigure prezenta la baraj, dar si suficient de mic pentru a ne lasa noua frustrarea ca, cu ceva mai multa atentie in partidele din tur, am fi putut fi azi in locul lor. Ramanem insa, dupa acest sezon de tranzitie, cu performanta din Cupa Romaniei, cu returul excelent si cu faptul ca o serie de pusti talentati au facut un pas convingator in cadrul echipei de seniori.

Iar pentru suporterii progresisti “hardcore”, sezonul nu se incheie de tot, juniorii U19, U17 si U16 fiind angrenati pe durata lunii mai in competitiile nationale, unii chiar cu sanse bune de calificare in fazele superioare ale competitiei. Echipele de juniori nu au programate meciuri in acest week-end pascal, dar vor reveni pe teren pe 8 mai, pentru etapa a treia din faza grupelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s