Intr-un meci transmis in premiera in format live stream de partenerii nostri traditionali pentru meciurile de Liga a III-a, Streaming Team Romania, si comentat cu pasiunea caracteristica de Dan Mihai, juniorii U17 progresisti au transat probabil decisiv duelul pentru primul loc in seria a saptea campionatului national, invingand cu 4-1 pe Metaloglobus.

Ohaci a deschis scorul in minutul 7 cu o executie superba de pe linia de 16, iar Mario Dumitru a reusit apoi “dubla” cu suturi fara replica pentru 3-0 la pauza.

Dupa o intrerupere cauzata de grindina si un gol “ciudat” al oaspetilor, proaspatul intrat Butonasi a ridicat scorul la 4-1 cu un sut la coltul lung.

Practic, cu victorii directe asupra contracandidatelor, Progresul mai are nevoie doar de un succes in doua meciuri cu ultimele doua clasate pentru o calificare in premiera in faza finala a competitiei.

Progresul: Ciontos – Balaceanu, Vlasceanu, Cergan, Raduly – Dinu, Costea – M. Dumitru, Tong, Ohaci – Cerneanu. Au mai jucat Pasare, Butonasi, Zamfir, Simion si Glont.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s