Weekend-ul trecut s-au disputat meciurile de baraj pentru promovarea in Liga a II-a, in patru dintre acestea fiind implicati si fosti jucatori ai Progresului Spartac.

Cele mai interesante partide, transmise si in direct la posturile nationale, au fost cele dintre Mostistea Ulmu (cu Raduta, Leafu , Acasandrei si Milea titulari) si Steaua, respectiv CS Afumati (cu Geana in primul unsprezece si Tudorache introdus dupa pauza) si FCSB 2. Echipele bucurestene s-au impus in ambele partide, dar invinsele au acuzat de fiecare data erori de arbitraj majore impotriva lor – un penalty ridicol pentru stelisti in primul joc, respectiv un 11 m neacordat la Tudorache in celalalt.

Nici Dacia Braila, echipa lui Apostol, nu a reusit un rezultat bun, cedand cu 2-0 in meciul sustinut in deplasare cu Bucovina Radauti.

Singura echipa cu progresisti care nu a pierdut in primul tur este Minaur Baia Mare, care a incheiat 0-0 acasa partida cu Unirea Dej. Mircea Donca, care este si capitanul echipei, a evoluat tot meciul, in timp ce Ciprian Stanciu si-a revenit in sfarsit dupa dupa accidentarea grava la genunchi din toamna si ar putea juca intr-o eventuala finala de baraj, daca echipa sa ar reusi calificarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s