Cu succesul fara drept de apel de ieri (4-1 fiind cel mai clar scor inregistrat in cele 7 meciuri jucate efectiv ale optimilor), Progresul Spartac U17 s-a calificat intre ultimele opt echipe ramase in joc in Campionatul National.

In weekend-ul urmator se vor disputa, tot intr-o singura mansa, partidele “fazei eliminatorii II” cum este denumita de FRF – practic cea a sferturilor de finala. Cele patru echipe invingatoare se califica la un “turneu final” ce implica semifinale, finala mica si finala mare, ce va avea loc in baza FRF de la Buftea, participantele urmand a fi cazate in locatie pe durata competitiei.

In turul urmator, ce va fi stabilit luni prin tragere la sorti, fara a neglija criteriul geografic, Progresul ar putea intalni Otelul Galati (insa, cum o echipa calificata se va alege dintre Juniorul Suceava si LPS Iasi, credem ca Otelul va juca cu aceasta), Corona Brasov, Viitorul Pitesti sau U Craiova 1948. Mai sunt calificate doua echipe ardelene, CSS Lugoj si LPS Targu Mures.

indiferent de adversar, speram ca talentatii copii progresisti – ajutati poate si de absentii de ieri, Ohaci, M. Dumitru, Cerneanu – sa obtina o noua victorie, care sa le asigure prezenta in “final four”-ul de la Buftea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s