Aseara tarziu au fost anuntate meciurile turului doi al Cupei Romaniei, programate pe 11 august – faza in care debuteaza si Progresul Spartac. Surprinzator, in aceasta etapa a competitiei intra in “ring” si cateva divizionare secunde (acestea debutau pana acum in turul III), iar una dintre ele, Steaua, va fi adversara noastra, intr-un meci ce va avea progresistii ca gazde.

Dupa cum ne amintim, cele doua echipe s-au intalnit in meci oficial de liga a III-a in acest an pe stadionul bleu-albastrilor, fara spectatori, iar echipa din Ghencea a castigat cu 2-0 (in fotografie, faza controversata care a dus la deschiderea scorului).

Este interesant ca, la acest moment, Steaua are pe sie-ul oficial al FRF doua meciuri programate in aceeasi zi, cel de Cupa Romaniei, dar si cel din etapa a II-a a Ligii secunde de la Targu Jiu cu Viitorul Pandurii!! Bineinteles, cel putin unul dintre ele va trebui reprogramat.

De aceasta data accesul spectatorilor va fi permis in conditiile reglementarilor in vigoare si, foarte probabil, meciul va putea fi urmarit si la posturile de televiziune, fiind practic “capul de afis” al rundei.

Un gând despre „Debut de sezon cu Steaua in Cupa Romaniei!

Lasă un comentariu