Partida de Cupa Romaniei cu Steaua va fi primul meci “acasa” dupa mai bine de un an si cinci luni la care este permis accesul spectatorilor. Din pacate, aceasta permisiune vine in contextul in care sunt in continuare in vigoare o serie de restrictii, iar in cazul incalcarii acestora sunt prevazute amenzi ce pot fi considerate astronomice pentru un club de Liga a III-a.

In aceste conditii, din pacate, desi ne-am dori sa vedem in Vrabiei o noua nebunie – cu peste 1000 de oameni in tribune – ca aceea de la faimosul meci cu Rapid din martie 2019, nu avem alta solutie decat restrictionarea accesului publicului la acest joc, intrarea urmand sa se faca exclusiv pe baza de invitatie.

Din pacate, suporterii stelisti vor putea primi – GRATUIT – doar cota regulamentara de 5% din capacitatea omologata a stadionului. Aceasta pentru ca tribuna a II-a, unde pot fi primiti (conform omologarii stadionului pentru acest sezon, efectuata cu ceva timp inaintea stabilirii programului Cupei Romanie), trebuie sa pastreze spatiu suficient si pentru rezervele celor doua formatii.

Intelegem – si regretam – ca aceasta este o situatie extrem de neplacuta pentru numerosii suporteri ros-albastri dornici de a-si incuraja echipa. De altfel, clubul nostru a manifestat inclusiv disponibilitatea pentru mutarea partidei pe noul stadion din Ghencea, care s-a dovedit pana la urma nerealizabila din motive independente de vointa partilor. Pentru suporterii care nu vor avea acces in tribuna meciul va putea fi urmarit in direct la DIGI Sport.

Reamintim ca, inclusiv pentru persoanele ce vor primi invitatie, intrarea la meci e conditionata de dovada dublei vaccinari / a trecerii prin boala / test PCR (72 ore) sau antigen (24 ore). La stadion NU va exista posibilitatea de a efectua testare antigen in ziua meciului.

O veste buna de ultima ora de la FRF este aceea ca minorii sunt exceptati prin noul protocol medical de la aceste cerinte – inclusiv in cazul fotbalistor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s