Micul stadion din Intrarea Vrabiei inseamna de peste patru ani “acasa” pentru gruparea progresista, iar in acest timp aici s-au desfasurat multe partide memorabile. Cele mai importante au fost desigur cele doua victorii in fata Rapidului, una cu peste 1000 de oameni in tribune (in cadrul in Ligii a III-a) si alta in singurul meci transmis in direct de Digi Sport de pe stadionul nostru, in sezonul trecut al Cupei Romaniei. Dar prin Vrabiei au mai trecut si Metaloglobus, U Cluj, Unirea Slobozia sau CS Afumati, doar ardelenii reusind sa plece cu rezultat pozitiv – asta dupa un penalty indelung contestat…

Azi primim din nou vizita Stelei, care porneste desigur ca mare favorita, dupa victoriile clare in fata noastra din sezonul trecut (4-1 si 2-0), dar si dupa startul excelent in liga secunda, cu 9 puncte din 9 posibile! Cu fostul nostru jucator Stefan Pacionel printre titulari, ros-albastrii au pastrat mare parte din lotul anului trecut, cand au defilat in Liga a III-a.

Progresul Spartac i-a pierdut, pe langa Pacionel, pe Sandru (Dacia Braila) si Mihai Ion (Ripensia), dar i-a readus pe Tudorache (Afumati), Cazaciuc (Popesti), plus Em. Constantin (jucator cu experienta in ligile inferioare din Italia) si Tangulea (FC Voluntari II). Accidentati tot sezonul de primavara, Ditu si A. Grigore sunt si ei din nou apti de joc.

Va asteptam deci alaturi de noi, pe stadion sau in fata televizoarelor, cu speranta unei noi victorii memorabile in Vrabiei!

Lasă un comentariu