Analiza INSTAT dupa meciul Progresul Spartac – Steaua din Cupa Romaniei ne ofera o imagine interesanta prin prisma cifrelor seci ale acestei confruntari.

Astfel, superioritatea progresista este confirmata de un raport al posesiei de 55%-45% pentru bleu-albastri, doar in penultimul sfert Steaua avand o posesie superioara gazdelor. De asemenea, rapprtul suturilor este de 9-7 pentru progresisti (7-5 pe spatiul portii).

Omul meciului, cu o prestatie de exceptie, evaluata cu un punctaj, 319, nemaintalnit de noi pana acum in intreg sezonul trecut, a fost capitanul de echipa Eugen Lixandru. Acesta – pe langa golul superb – s-a aflat practic la originea aproape tuturor fazelor de atac periculoase ale echipei noastre, cu exceptia, notabila, a golului doi!

Merita explicat ca evaluarea INSTAT are un grad de subiectivism si ca este cu totul neobisnuit sa vezi un punctaj de peste 300 intr-un meci echilibrat, aceasta fiind mai degraba caracteristic unei partide dezechilibrate, dominata clar de una dintre combatante. Alti remarcati ai INSTAT au fost E. Radu (254), Vlad (247) sau Parfeon (238), dar, desigur, toata echipa progresista a avut prestatii remarcabile.

Felicitari si asteptam o noua “minune” si joi cu Concordia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s