Progresul Spartac a facut ieri o noua partida memorabila in fata unui adversar puternic si in forma, cu patru victorii in patru meciuri de liga secunda.

Primele zece minute ale partidei au fost absolut senzationale, dominarea bleu-albastrilor fiind una categorica, cu momente in care portarul Aldescu a fost supus unui adevarat asediu. Suturile lui Vlad, Constantin, Costea, Petcu sau Ohaci puteau aduce deschiderea scorului, ca sa nu mai amintim de golul anulat al lui Constantin sau faultul in careu asupra lui Parfeon.

O alta performanta deosebita a fost egalarea obtinuta in zece oameni, cand totul parea pierdut, printr-un moment de inspiratie al capitanului de echipa, Eugen Lixandru. Iar in prelungiri, in ciuda epuizarii evidente, progresistii nu doar ca au blocat perfect jocul redutabilei echipe ilfovene, dar au avut si cea mai mare ocazie de a transa meciul, la actiunea din minutul 115 a lui Grigore.

Daruirea tinerilor progresisti a fost apreciata si de numerosii spectatori prezenti, care au aplaudat indelung echipa la sfarsitul jocului, iar la iesirea acesteia spre vestiare au format un culoar pentru a-i felicita si ovationa din nou pe fotbalistii nostri.

Ii felicitam si noi inca o data pe toti cei implicati pentru o partida excelenta si 120 de minute in care au fost egali ca scor si superiori in joc cele mai in forma echipe din liga secunda!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s