Avantajata si de faptul ca a putut sustine doua meciuri oficiale tari inainte de startul campionatului, Progresul Spartac s-a impus fara emotii in primul meci de campionat din noul sezon.

Pana la golul lui Parfeon, bleu-albastrii au mai avut un gol anulat pentru ofsaid si doua mari ocazii prin Tudorache. Cele zece minute care au urmat deschiderii scorului au adus apoi o cascada de ocazii la poarta dinamovistilor, pe care i-a salvat doar fluierul de final al primei reprize,

Ocaziile ratate ar fi putut sa ne coste in startul partii a doua, cand dinamovistii au iesit mai inspirati de la vestiare si au avut doua bune sanse de a egala. Dar Progresul a reactionat si, dupa inca o ocazie singur cu portarul a lui Tudorache, acesta a reusit sa inscrie din apropiere primul sau gol – speram dintr-o lunga serie – dupa revenirea in tricoul “bleu-albastru”, transand soarta meciului.

Un start promitator pentru baietii nostrii, ce va trebui confirmat sambata in Vrabiei contra performerei etapei trecute, Rapid II.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s