Chiar daca rapidistii l-au trimis in Vrabiei si pe Draghia pe langa Alex Ionita, progresistii au obtinut o victorie fara drept de apel in fata echipei secunde a visiniilor: 6-0 (5-0)!

Scorul a fost deschis rapid la o foarte buna lovitura de cap a lui Tudorache dupa o centrare a lui Ditu (foto), iar in minutul 9 era deja 2-0 dupa ce Lixandru a scapat singur si l-a executat calm, la coltul scurt, pe Draghia. Tudorache a reusit dubla cu o noua excelenta reluare cu capul (aproape sigur o premiera pentru el!), iar suturile lui Petcu si Costea au dus scorul reprizei la un categoric 5-0!

Progresistii ridica piciorul de pe acceleratie in repriza secunda, dand ocazia lui Ciontos sa aiba si el cateva interventii bune. Pe final, Matei inscrie si el din apropiere dupa o minge balbaita de rapidisti pentru 6-0.

O victorie cu atat mai remarcabila cu cat antrenorul Erimia nu i-a avut la dispozitie azi pe E. Radu, Ohaci, A. Grigore si M. Dumitru.

Progresul: Ciontos – Alexandrescu, S. Matei, Parfeon – Vlad (83 Zamfir), Purice (74 Tong), Costea, Lixandru (79 Nadolu) – Ditu, Tudorache (79 Constantin), Petcu (79 M. Andrei).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s