Dintre remarcatii inceputului spectaculos de sezon pentru bleu-albastrii nu trebuie omis Marius Ditu, care traverseaza poate cel mai bun moment de forma al sau in tricoul Progresului. O forma anuntata inca din amicalele iernii trecute, cand insa a avut ghinionul de a se accidenta in minutul 10 al primului meci oficial al primaverii, ratand astfel intreg sezonul.

Ieri, Ditu a reusit sa trimita ultima pasa pentru nu mai putin de 4 dintre cele 6 goluri ale Progresului: centrarea pentru primul gol al lui Tudorache (foto), o deschidere geniala din propriul teren pentru cursa de 2-0 a lui Lixandru, pasa scurta pentru sutul din afara careului al lui Petcu si (cu destul noroc) sutul deviat ajuns la Matei la ultimul gol. El si-a dorit foarte mult si un gol, dar numeroasele sale incercari de la marginea careului fie au ocolit cadrul portii, fie au fost parate de experimentatul Draghia.

Patru “assist”-uri insa reprezinta probabil un record progresist, cel putin la nivelul Ligii a III-a, care ii lasa in urma pe cei doi mari “specialisti” ai genului din istoria echipei noastre, Mircea Donca si -sezonul trecut – Eugen Lixandru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s