Progresul Spartac a facut primul pas (macar pe jumatate…) gresit in cursa pentru prima pozitie in clasamentul seriei a patra, obtinand doar o remiza pe terenul ultimei clasate, FCSB 2.

Tinerii fotbalisti ai gazdelor au luptat cu multa ambitie, aparandu-se supranumeric in treimea sau chiar careul propriu si reusind sa blocheze progresistii sa isi creeze prea multe ocazii clare in prima parte a jocului – unde am retinut doar o bara a lui S. Matei. Si, desi nu au avut practic nici o situatie evidenta de gol pe toata durata jocului, au deschis scorul imediat dupa pauza, cand o centrare de pe stanga a luat efect spre interior si traiectoria ei l-a surprins pe Ciontos putin avansat.

Dominarea progresista s-a accentuat si a dus la noi sanse de gol, cea a lui Constantin (“cap” din 3 metri peste poarta goala) fiind monumentala. Constantin s-a revansat partial cu ”scarita” de efect de la penalty, scos dupa o actiune individuala pe partea dreapta a lui Lixandru.

Ultimele minute, cu jucatorii FCSB epuizati de efortul depus, au adus cateva immense ocazii pentru bleu-albastri de a obtine victoria meritata, dar mingea ”nu a vrut sa intre”, ca sa folosim acest ”cliseu” uzitat al presei sportive.

Urmeaza insa un sezon lung si daca vor continua sa joace la nivelul de pana acum, tinerii nostri fotbalisti vor face uitat, cu siguranta, semiesecul de ieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s