In perioada 22-28 septembrie s-a desfasurat la Mogosoaia actiunea de selectie pentru noul lot national U15 al Romaniei, la care a participat si tanarul fotbalist al Progresului Spartac Robert Petculescu.

Acțiunea coordonată de Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru, Victor Ene și managerul departamentului de scouting, Ion Geolgău, a constat în antrenamente, vizită medicală, teste fizice și meciuri-test. Scopul a fost formarea unui lot lărgit pentru noua națională U15 a României, care ar urma să joace, în această toamnă, primele meciuri internaționale.

Pe lângă monitorizarea performanței sportive a jucătorilor, membrii staff-ului au pus accent și pe activitățile din afara terenului de joc. Puștii convocați au beneficiat și de proiectul educațional Football Management Skills. Aceștia au avut un anumit timp alocat temelor pentru școală, au participat la sesiuni de mental coaching, le-a fost prezentat ghidul de conduită al jucătorilor de echipă națională și chiar au exersat împreună intonarea imnului României.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s