Astazi, de la ora 15, la Voluntari, pe stadionul Gheorghe Dinca, se disputa derby-ul seriei a patra, intre CS Tunari (locul doi cu 15 puncte) si Progresul (locul I, 16 puncte).

Ilfovenii, care nu isi pot folosi momentan stadionul propriu, aflat in lucru, au jucat pana acum meciurile de acasa la Chiajna, pe sintetic, dar pentru acest joc au decis sa evolueze pe iarba, pentru a nu ”avantaja” progresitii, care joaca si se antreneaza in Vrabiei pe suprafata sintetica.

Interesant e insa faptul ca, in cele patru meciuri din cadrul ligii a treia disputate pana acum intre cele doua echipe, Tunari nu a pierdut nici un meci pe sintetic, inregistrand un 0-0 si un 2-1 in deplasare, dar a fost invinsa de fiecare data acasa pe iarba, 2-0 in 2019 si 1-0 in primavara!

Progresul nu il va putea folosi azi pe Ohaci, care a debutat ieri pentru Romania U18 in ultimele 10 minute ale partidei cu Portugalia. Ohaci reusise golul decisiv al meciului de la Tunari din primavara (foto), castigat cu 1-0 de progresisti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s