Actualul sistem competitional de la Liga a treia face ca sezonul regulat sa scada in importanta, clasamentul si promovarea urmand sa se decida in meciurile de baraj din vara.

Dar, pentru CS Tunari si Progresul, care au demonstrat deja ca sunt cele mai in forma echipe din serie, miza partidei directe a fost in primul rand de a vedea care le este nivelul intr-un test serios, cu un adversar de acelasi calibru.

Auspiciile nu au fost dintre cele mai bune pentru progresisti la ora jocului – vreme rea, cu vant puternic, teren greu si absente de ultima ora – Ohaci la lotul U18, Purice, Tong si M. Andrei deveniti indisponibili chiar inainte de joc. Dar bleu- albastri au inceput in forta, deschizand scorul dupa mai putin de 6 minute de joc prin Lixandru si majorandu-l in partea a doua a primei reprize dupa un sut deviat al lui Costea. O repriza in care ilfovenii, in corzi, au scapat apoi cu mult noroc de golul de 3-0…

Jocul s-a mai echilibrat dupa pauza, cand au aparut ocaziile si la poarta lui Ciontos (foto – 100% Sport), dar victoria bleu-albastrilor nu a putut fi pusa nici un moment la indoiala.

Oricum, daca lucrurile nu se schimba cumva radical in pauza de transferari, cele doua echipe fruntase par ca nu vor avea probleme in a-si asigura intrarea in playoff si probabil chiar in baraj. Acolo unde ar putea da la fel de probabil peste Viitorul Constanta 2 si o a doua echipa ce va fi decisa intre Popesti, Borcea si Afumati, ultimii plecand neasteptat de slab in acest sezon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s