Linia de clasament exceptionala din aceasta toamna a fost subliniata in mai multe randuri pe acest site. Ceea ce nu am remarcat insa -desi sigur pentru apropiatii clubului nostru nu este o noutate – este faptul ca intreg anul 2021 a fost, pe terenul de fotbal, unul aproape perfect pentru Progresul Spartac.

intr-un total de 22 de partide oficiale sustinute in campionatul Ligii a III-a plus alte doua in Cupa Romaniei, bleu – albastrii au pierdut un singur meci, 0-2 in Vrabiei in primavara cu Steaua, linia de clasament cumulata fiind 21 victorii, 2 egaluri, 1 esec, golaveraj 59-10! Iar fata de Steaua, Progresul si-a luat o superba revansa in august, invingand-o in Cupa Romaniei cu 2-1, desi ros-albastrii veneau din postura de divizionara secunda.

La acest rezultate, pentru un an de exceptie al tanarului nostru club, trebuie adaugate si performantele juniorilor – titlul de campioni nationali la U17, calificarile “in bloc” in playoff din toamna si chemarea a trei fotbalisti (Petculescu, Ohaci, Costea) la actiuni ale loturilor nationale.

Pacat doar ca, din cauza restrictiilor care apar pe anumite perioade, nu am putut de multe ori avea langa noi in tribune si un numar mai mare de spectatori…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s