Desi Progresul a condus seria de la inceput si pana la sfarsit cu un avans aparent confortabil, meciul de ieri ar fi putut, in cazul unei victorii a oaspetilor, sa creeze premizele unei rasturnari de ultim moment a ierarhiei. Asta pentru ca in ultima etapa bleu-albastrii se deplasau la Corbeanca, la un Rapid 2 care i-a admistrat doua infrangeri in play-off, singurele de altfel suferite in aceasta editie de campionat.

Victoria de ieri, obtinuta dupa cel mai bun joc al primaverii, este cu atat mai importanta cu cat, in istoricul partidelor cu CS Tunari, inceput cu remiza din 2018 (0-0 cu penalty ratat de Donca in ultimul minut), progresistii nu reusisera sa treaca niciodata de ilfoveni pe terenul propriu din Intrarea Vrabiei! Paradoxal, desi in deplasare au obtinut trei victorii si un egal, bleu – albastrii aveau un palmares negativ (trei egaluri si un esec, 1-2, inregistrat in toamna lui 2020) acasa in fata echipei din Tunari.

Traditia s-a rupt insa ieri, dupa o victorie fara drept de apel, 3-0, venita in urma unei prestatii solide atat in atac cat si in zona defensiva, unde oaspetii au creat putine ocazii. Jocul Progresului de ieri este un motiv de sperante si pentru barajul de promovare care urmeaza in scurt timp contra unui adversar ce se va decide doar in ultima etapa dintre Popesti Leordeni (cu prima sansa) si Farul 2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s