Desi a sarbatorit, asa cum era normal, victoria de lupta din semifinala cu Popesti, Andrei Erimia nu a fost tocmai multumit de evolutia echipei sale in aceasta dubla, in care raportul suturilor ne-a fost inferior in ambele partide si pana si posesia, arma prin excelenta a Progresului, a fost una relativ echilibrata, 55-45.

Intr-o analiza facuta chiar in ziua meciului cu CS Tunari, managerul progresist se declara nemultumit de prestatia flancului drept al echipei, unde a decis sa il mute ieri pe Parfeon, introducandu-l in stanga pe Grigore, iar Costea a aparut in atac in locul lui Petcu.

Ieri, in finala promovarii, progresistii au aratat un cu totul alt joc, pe langa siguranta in defensiva etaland o prestatie ofensiva curajoasa, cu o posesie excelenta in treimea adversa si presing avansat eficient. Ritmul a fost mentinut chiar si dupa pauza, desi avantajul devenise deja unul consistent. Scorul final de 4-0 este astfel unul meritat, in ton cu prestatia bleu-albastrilor de ieri, chiar daca si gazdele au avut cateva bune ocazii, venite in special la scorul de 3-0.

Desi tentatia este mare, nu trebuie insa sa deschidem inca sampania, mai sunt de jucat 90 de minute iar concentrarea trebuie pastrata la acelasi nivel, pentru a ne bucura la sfarsit de o promovare astepta deja de 4 ani!

Foto: Fb CS Tunari

Un gând despre „Jumatate de pas spre promovare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s