Progresul a inceput sezonul de primavara neconvingator, ba chiar, pe parcurs, a intrat in mod vizibil in criza, castigand doar un joc din primele sase partide disputate in play-off! Chiar daca absenta unui jucator, fie el si capitanul echipei, nu ar trebui sa cantareasca atat de mult, a fost evident pentru toti cei din jurul clubului ca accidentarea lui Lixandru in amicalul din presezon de la Ruse afecteaza grav prestatia echipei.

Din fericire, Eugen a fost recuperat la timp pentru partidele decisive, mai intai meciul cu Tunari din playoff, care ne putea costa primul loc, si apoi barajul pentru promovare.

Din piciorul lui Lixandru a plecat la Popesti pasa pentru Matei Andrei, care a deblocat partida si ne-a adus in avantaj. Tot de la o cursa a lui Lixandru si o lovitura libera batuta rapid tot de acesta a venit si primul gol de la Tunari, reusit de Costea, cel care a deschis o serie de trei goluri, ultimul inscris de nimeni altul decat capitanul progresist. Asadar, in ambele meciuri, actiunile septarului nostru au fost cele care au rupt echilibrul meciului si dus Progresul intr-un avantaj pe care apoi colegii sai l-au putut conserva sau chiar mari.

In al cincelea an sub culorile bleu – albastre, Eugen Lixandru (24 de ani) arata ca a atins o maturitate remarcabila in joc si este mai mult decat pregatit pentru saltul la liga secunda si, de ce nu, chiar si prima – acolo unde evolueaza deja fratele sau mai mic, Mihai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s