Cu aducerea lui Visic, Progresul pare sa fi gasit in sfarsit varful de careu pe care nu l-a mai avut dupa despartirea de golgeterul all time al clubului, Ciprian Stanciu. La primul meci ca titular, sarbul a avut ieri trei dintre cele patru mari ocazii ale Progresului la Timisoara, doua dintre acestea, inclusiv unicul gol, cu lovituri de cap. Asteptam confirmarea si in partidele urmatoare a calitatilor evidente ale jucatorului sarb imprumutat de la CSC Selimbar.

Sa remarcam si alte doua debuturi in partida de ieri, camerunezul Ulrich Bardot (tot ca titular, dupa ce intrase cateva minute pe final si cu Selimbar etapa trecuta) si Valentin Margarit – ultimul la primele minute oficiale in tricoul bleu-albastru, pe care a reusit sa le duca la capat fara gol primit.

Pana la meciul de ieri, Progresul Spartac nu mai folosise decat un jucator strain ca titular intr-o partida oficiala – portarul Enrico Moro, in sezonul 2020-2021, olandezul de origine rwandeza Pierre Semudenge- Mujene, celalalt “stranier” de pana acum, avand doua aparitii episodice de cateva minute in sezonul 2017-2018. Ieri, cu Bardot si Visic titulari, Progresul a mai stabilit asadar inca o premiera.

2 gânduri despre „Visic – gol la primul meci ca titular

  1. Vad ce stadion au cei de la Dumbravita, in liga 2, omologat, bine mersi. Stau spectatorii ciorchine, pana la linia de tuse, parca sunt la o petrecere campeneasca. Fara garduri, fara nimic. Oricand pot intra pe teren, fara nici o problema. Dar in Inrarea Vrabiei, unde conditiile sunt mult mai bune, nu se poate juca, am.inteles. Bataie de joc. Asa a fost intotdeauna pentru Progresul.

    Apreciază

Lasă un comentariu