Progresul Spartac a reusit sa marcheze sapte goluri in cele cinci partide de liga secunda disputate pana acum.

Reusitele au venit din partea a nu mai putin de sase jucatori, doar unul, si anume Mihai Sandru, reusind sa isi dubleze, in partida de ieri, numarul golurilor inscrise. Sandru (foto) a intrat in meciul cu Brasov abia in minutul 67, dar a apucat totusi sa evolueze pe doua posturi – jucator de banda stanga pana in minutul 78 si apoi fundas central stanga dupa iesirea lui Edi Radu. El a avut un rol esential in iuresul progresist de final, trimitand mai intai centrarea pentru golul anulat al lui Tudorache, dupa care a inscris cu capul din careul mic golul de 1-1, pentru a da apoi pasa decisiva pentru Petcu la penalty!

Desi a inceput fotbalul in Cotroceni ca elev al lui Andrei Erimia, Sandru este de altfel jucatorul progresist cu cel mai mare numar de prezente anterioare in liga secunda, unde a evoluat deja pentru Clinceni (2017-2018), Farul (2019), Metaloglobus (2020) sau Dacia Braila (2021).

Tudorache, celalalt marcator de ieri, a evoluat doar in ultimele 12 minute plus prelungiri, in locul sarbului Visic, dar a fost la fel de determinant, el trecandu-si in cont, pe langa momentele deja descrise, si assist-ul pentru golul lui Sandru! Coautor la ambele goluri se poate considera si Petcu, el executand cornerul care a adus egalarea si scotand faultul pentru penalty.

Reamintim cu aceasta ocazie si ceilalti patru marcatori ai primelor goluri din istoria progresista in liga secunda:: Lixandru, Purice (cu Unirea Constanta), Petcu (cu Selimbar) si Visic (la Timisoara).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s