Dupa victoria dramatica din etapa trecuta cu FC Brasov, Progresul intalneste azi la Clinceni, de la ora 16.30, Otelul Galati, singura echipa neinvinsa dupa 5 etape.

Venim după două victorii, ceea ce cu siguranță ajută la moralul băieților și ne dă încredere. Întâlnim o echipă solidă și la propriu și la figurat. Are jucători de forță, experimentați, e o echipă neînvinsă și ar fi o realizare să bifăm trei meciuri fără să fim învinși.” a declarat Andrei Erimia. In tabara progresista, Silvian Matei a reluat antrenamentele, dar probabil nu poate fi folosit inca in acest joc.

Dorinel Munteanu, cel care a antrenat Otelul si la titlul cucerit in 2011, ia la randul sau in serios echipa noastra, dupa cum reiese din declaratiile preluate de pe liga2.prosport.ro :

Vineri jucăm cu Progresul Spartac, o echipă foarte bună din punctul meu de vedere, o echipă în formă, o echipă nou-promovată care a demonstrat punctele și locul din clasament. Are jucători tineri, talentați, dornici de afirmare, pe care dacă nu îi bagi în seamă sau dacă îi lași să joace îți pot pune probleme, indiferent ce adversar au în față. De aceea, vreau ca jucătorii mei să înțeleagă importanța jocului și trebuie să intre foarte modești în joc, pentru că adversarii pot pune probleme oricărei echipe din Liga 2.

Si galatenii au doua absente importante la acest joc, Gorovei, suspendat – deja! – pentru patru “galbene”, si Ghiocel, accidentat.

Va asteptam la stadion alaturi de Progresul la o noua partida dificila, cum vor fi de fapt toate in acest an la Liga a II-a!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s