Progresul a fost din nou ghinionista si in meciul cu Unirea Dej, scapand printre degete o victorie pe care ar fi meritat-o dupa un joc pe care l-a controlat.

Bleu-albastrii au inceput in forta, deschizand scorul in minutul doi, dupa o patrundere ale lui Lixandru urmata de centrare in careul mic, de unde Visic a reluat in plasa.

A urmat insa o perioada mai buna a oaspetilor, care au incercat de cateva ori poarta lui Ciontos, pe care au reusit sa il surprinda cu un sut pe jos la coltul scurt al lui Blaj (21’).

In minutul 37, Bardot este faultat la 18 m din pozitie de singur cu portarul si Rosu vede al doilea galben (de ce nu rosu direct??), iar dejenii raman cu un om in minus. Dar tot ei preiau conducerea in min 54, printr-un gol vazut, nu se stie cum, numai de arbitra.

Progresul preseaza, are un gol anulat pentru un ofsaid imaginar, dar obtine egalarea prin Tudorache, care a reusit sa fure o minge inalta dintre doi fundasi adversi (73), pentru ca in prelungiri Lixandru sa aiba de doua ori mingea in pozitii ideale in careu, fara a gasi insa executia care sa ne aduca victoria.

Progresul: Ciontos- Parfeon, Leafu, Radu – Bardot (64 Sandru), S. Matei (78 Boiangiu), Grigore (46 Faragau), Lixandru – Florica (64 Tudorache), Petcu (46 Ditu) – Visic.

Foto: liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s