Clubul nostru a organizat ieri o ”Zi a porților deschise” alături de copiii fundației Policy Center for Roma and Minorities, la care au participat și câțiva componenți ai echipei de seniori bleu-albastre!

Prietenii noștri de la PCRM, un partener deja consacrat al Progresului Spartac, au un acord cu noi care le permite utilizarea terenurilor noastre acoperite pentru antrenamente zilnice, însă în cadrul acțiunii de ieri, tinerii acestora au avut și ocazia de a juca cu grupa de juniori feminină a clubului nostru, precum și să-i întâlnească pe antrenorul Andrei Erimia și pe câțiva jucători de la echipa mare, care le-au oferit la final câteva cadouri și echipamente sportive!

Prin intermediul acestei inițiative, clubul nostru își continuă rolul de proiect social integrat în comunitatea vecină Intrării Vrabiei. Prin amplasarea noastră la răscrucea a două cartiere care, din păcate, nu duc lipsă de locuințe dezavantajate din punct de vedere social și financiar, obiectivul familiei progresiste de a facilita integrarea în societate a tuturor tinerilor defavorizați devine cu atât mai importantă, neputând să rămânem indiferenți de ceea ce se poate vedea mai departe de Strada Zețarilor. Indiferent că nu ne putem organiza meciurile din Liga a 2-a în propria noastră bază, vă asigurăm că sufletul nostru rămâne aici, în locul unde a renăscut acum mai bine opt ani spiritul bleu-albastru, la poalele semnului care declară nestingherit ”Aici e Progresul”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s