Progresul disputa azi ultima partida oficiala din anul 2022, de la ora 11, la Buftea, in compania CSM Slatina.

Bleu-albastrii nu au reusit sa mai castige o partida din etapa a cincea, in ultimele zece meciuri de liga secunda avand cinci remize si cinci infrangeri. Pentru tinerii jucatori progresisti, un rezultat pozitiv in meciul de azi poate readuce increderea, dar si parte din punctele atat de necesare pentru a reusi supravietuirea si in sezonul viitor la acest nivel.

Meciul are si o miza de orgoliu, avand in vedere ca adversar ne este clubul care in august 2020, in circumstante cu totul speciale, invingea Progresul in barajul pentru promovarea in liga secunda, amanand cu doi ani debutul nostru in esalonul secund. In acel an cele doua formatii s-au intalnit de trei ori, mai intai la Slatina in octombrie 2019 (foto), cand bleu-albastrii au egalat dramatic, 2-2, in minutul 90+5, apoi barajul in doua manse – venit dupa o pauza de cinci luni in care progresitii nu au putut disputa nici macar un amical! – castigat de olteni cu un dublu 1-0.

Daca la Progresul regasim mai multi “supravietuitori” ai acelui duel – parte din ei reveniti dupa ce au trecut si pe la alte echipe (Sandru, Leafu si Tudorache, pe langa Grigore, Radu, Matei, Ditu, Parfeon, Vlad, Lixandru), CSM Slatina si-a schimbat intre timp radical echipa. Il recunoastem totusi pe golgeterul de atunci dar si de acum, Catalin Doman, cel care, invins initial de progresisti in tur pe cand evolua pentru Vedita Colonesti, s-a revansat in baraj, scotand penalty-ul cel putin discutabil din prelungiri in Vrabiei.

Va asteptam pe stadion alaturi de noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s