Progresul Spartac este gata pentru reluarea meciurilor oficiale din cadrul ligii secunde, care vor incepe sambata cu partida de la Miercurea Ciuc.

Bleu-albastrii spera sa faca o figura frumoasa in cele doar 9 (sau 11 in cazul calificarii in baraj) partide ale primaverii si sa reuseasca mentinerea in esalonul al doilea cu cel mai redus buget dintre toate echipele participante.

S-au reusit si cateva transferuri importante, pe posturile care au parut deficitare in prima parte a competitiei – Winney, Menn, Ziepop, Despa, Stanciu. In special venirea lui Ciprian Stanciu, care a preluat deja pozitia de capitan – si lider – al echipei, speram sa aduca un mare plus pe teren la nivelul increderii, dar si al eficientei – fiind vorba de golgeterul all-time al clubului progresist.

Plecarile sunt si ele numeroase si importante: Margarit, Florica, Ditu, Boiangiu, Visic, Faragau, Lupescu, Vlad, Nedelcu si Ustinescu.

Pentru a creste moralul baietilor, managerul Andrei Erimia a organizat la inceputul saptamanii si o iesire a echipei la un restaurant chinezesc, care a fost foarte apreciata de intregul lot (foto).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s