Ciprian Stanciu a revenit in pauza de iarna sub culorile Progresului Spartac, al carui golgeter all-time este, cu dorinta de a pune umarul la salvarea de la retrogradare a echipei.

Din pacate, in primele trei etape ale primaverii, el nu a reusit sa isi treaca numele pe lista marcatorilor, in ciuda eforturilor depuse la fiecare meci. Ieri insa, capitanul progresist – care a debutat in prima liga in urma cu multi ani sub tricoul vechiului Progresul / FC National – a marcat in sfarsit un gol foarte frumos, cu un sut puternic din interiorul careului, dupa o pasa pe jos foarte buna venita de la Marica.

Tot Stanciu trecuse milimetric pe langa deschiderea scorului, cu o lovitura de cap, la primul atac al meciului, pentru ca la 1-4 sa mai aiba un sut de la 25 de metri respins in bara si apoi o pasa geniala pe culoar pentru Marica, acesta sutand “peste” din pozitie de singur cu portarul.

Il asteptam pe Ciprian, acum ca a trecut de “blocajul” primului gol in tricou bleu-albastru la liga secunda, cu performante la fel de concludente in cele doua partide cruciale care urmeaza, cu Unirea Constanta si Ripensia Timisoara, care pot decide in mare masura participanta la baraj din aceasta grupa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s