Dupa un meci de lupta, in care Andrei Erimia a ales o abordare defensiva care nu ii este specifica, Progresul a reusit o victorie vitala in meciul cu Ripensia, asigurandu-si in proportie de 99% prezenta la barajul pentru mentinerea in liga secunda. Restul de 1% insemnand ca exista sanse – strict teoretice – de a depasi CSC Dumbravita si a evita inclusiv barajul, pentru ca mai jos de baraj progresistii nu mai pot cobora, chiar daca mai sunt de jucat trei etape.

Avantajata si de un egal, echipa noastra si-a permis sa joace la asteptare, propunandu-si in principal sa inchida culoarele spre poarta lui Ciontos. Timisorenii, obligati sa castige, si-au creat astfel mai multe sanse in prima parte, dar Ciontos, recuperat in ultima clipa, a fost la post de fiecare data.

Imediat dupa reluare, proaspat intratul Grigore a marcat cu un lob dintr-un unghi “imposibil” (foto). Euforia de dupa gol le-a permis oaspetilor sa aiba o mare sansa de egalare prin Ene, care a lovit bara laterala, dar pana la final progresistii au inchis perfect jocul, obtinand un succes vital.

Progresul: Ciontos – Leafu, E. Radu, Parfeon – Lixandru, S. Matei, Purice (46 Grigore), Sandru – Costea (46 Marica, 80 Bardot)), Tudorache (72 M. Andrei) – Stanciu (90+1 Petcu)

Un gând despre „Progresul merge la baraj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s