Progresul a facut azi meciul sezonului, dar din pacate asta nu a fost de ajuns. Uitandu-ne pe rezumatul postat pe canalul nostru de youtube, vedem ca raportul ocaziilor de gol a fost de 7 (sau 8 daca numaram si penalty-ul neacordat) la 1 in favoarea echipei noastre, dar mingea a tinut cu galbenii, carora le-a ocolit sistematic poarta. Grigore, singur cu portarul (15), a ezitat si a fost blocat, iar tot el a reluat imprecis cu capul din 6 m (29’). Edi Radu a trimis cu capul insuficient de puternic in 38’ si 49’, Stanciu a sters bara laterala (65’), iar Sandru a tras peste dupa o actiune individuala (77’). Iar in prelungiri Gavrilas a scos de la vinclu torpila lui Matei (104’), ducand meciul la loteria blestemata a penalty-urilor, unde tot el a fost norocosul de serviciu.

Sa postam si formatia progresista care a evoluat azi – in conditiile in care Purice si Marica, accidentati, nu au putut face parte din lot:

Ciontos (120 Winney) – Leafu, Parfeon, Radu, Sandru- Matei, Grigore – Lixandru, Tudorache (106 Costea), M. Andrei – Stanciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s