O saptamana de antrenamente in plus pentru Progresul fata de amicalul cu Chiajna si-a aratat deja roadele, bleu-albastrii reusind la Mioveni un meci echilibrat, incheiat cu o infrangere la limita, 1-2.

O prima repriza fara ocazii s-a incheiat cu autogolul tanarului nostru fundas Zamfir , la o centrare de pe partea dreapta a atacului gazdelor. Progresistii au reactionat insa rapid si au egalat in doar 15 minute, dupa o superba actiune individuala a lui Grigore, care a driblat patru adversari si a sutat necrutator din interiorul careului.

Ultimul sfert al meciului, in care pentru Progresul au evoluat exclusiv juniori sau jucatori aflati in probe, a adus insa golul victoriei pentru Mioveni, la lovitura de cap a lui Gogor (76). Dar prestatia de ieri a fost evident una datatoare de sperante, mai ales ca fata de meciul de la Chiajna au lipsit Radu, Purice, Costea si M. Dumitru, toti accidentati, singura noutate fiind revenirea lui Ditu!

Progresul: Soare – Zamfir, Leafu, Parfeon, Grigore – Stanga, Ditu – Coseru, Ohaci, Tong – M. Andrei. Au mai intrat Balaceanu, Popescu, Firtanescu, Preda, Stoian, Pascariu, Dumitrescu, Strachinescu.

Lasă un comentariu