Damaschin înscrie în minutul 94 după cursa superbă a lui Cană și păstrăm primul loc și șansa egalului în partida decisivă de marți cu ASFC! 1-0 cu Regal după un meci echilibrat cu ocazii la ambele porți.

Două intervenții excelente ale ambilor portari dar și o bară a celor de la Regal au menținut scorul de 0-0 la pauză. După reluare, Progresul Spartac insistă în căutarea golului mult dorit și ratează două situații uriașe din poziție de singur cu portarul prin Zaharia (șut pe lângă) și Donca (păsa neinspirată interceptată de portar). Răduță are și el o nouă intervenție excelentă la poarta cealaltă. Dar presiunea noastră dă roade în prelungiri când o minge respinsă în lateral ajunge la Cană care face o cursă superbă și centrează perfect pentru „cârligul” din 6m al lui Damaschin.


Au evoluat:
Răduță – Grigore (87 Dedu), Stoian, Parfeon (80 Damaschin), Nemtescu – Frangu, Donca – Geană (70 Georgescu), Nechita (57 Zaharia), Cană – Stanciu.

După acest rezultat clasamentul grupei de play-off arată așa:

Progresul Spartac: 9p
ASFC Progresul: 7p
Regal Sport: 2p
AS Termo: 0p

Marți, 6 Iunie, se joacă runda finală a sezonului pe stadionul Romprim. De la ora 16:00 AS Termo și Regal Sport vor juca pentru locul 3, apoi, de la ora 18:00,  Progresul Spartac va întâlni celălalt club pretendent al continuării tradiției bleu-albastre, AS FC Progresul, într-un meci ce va decide campioana sezonului 2016/2017, echipă care va merge mai departe la barajul pentru promovarea în liga 3.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s