Progresul Spartac - campioana ligii a 4-a pe Bucuresti

După ce am câștigat campionatul Bucureștiului la o diferență de 18 puncte față de locul 2, astăzi l-am mai câștigat o dată învingând și în playoff! 2-0 cu Termo, 1-0 cu Regal și 2-1 (1-0) cu ASFC, revelația ultimei săptămâni.

Am deschis scorul înainte de jumătatea primei reprize când o cursă de jumătate de teren a lui Frangu a fost urmată de centrarea lui Stanciu apreciată greșit de portar și finalizată din apropiere de Geană.

 

Adversarii nu au reușit să treacă de apărarea noastră, ocaziile cele mai mari continuînd să ne aparțină. Desprinderea s-a produs însă abia în min 79 când Nechita execută perfect o lovitură liberă de la marginea careului: 2-0.
Pe final Dedu trage în Mina din poziție ideală și faza continuă cu un atac al ASFC la care o minge respinsă în față e reluată în gol: 2-1. Dar nu este suficient pentru a ne da emoții (eram campioni și la egal) așa ca la fluierul final putem deja să sărbătorim.

Urmează însă barajul cu învingătoarea dintre Bragadiru și Crevedia (se joacă mâine și duminică) în care sperăm să fim la fel de inspirați.

Au evoluat: Răduță – Grigore, Neacșu, Stoian, Nemtescu – Frangu, Zaharia (60′ Nechita) – Cană (88 Ditu), Donca, Geană (70 Georgescu, 84 Dedu) – Stanciu.

Un gând despre „Am câștigat campionatul Ligii a 4-a pe București!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s