Mijlocașul Alexandru Frangu este unul dintre cei mai experimentați jucători ai actualei garnituri Progresul Spartac. Frangu are o poveste extrem de interesantă, pe care, dacă o veți citi, vă veți da seama de ce am ales titlul acestui material.

Alexandru Frangu - Progresul Spartac

În anul 2009, Frangu a prins falimentul vechiului Progresul. El venise în perioada în care antrenor era Basarab Panduru, iar apoi a făcut parte din echipa care s-a bătut la promovare, sub bagheta lui Marius Șumudică.

Atunci când echipa a avut probleme financiare, Șumudică a plecat la Astra Giurgiu, alături de cei mai buni jucători (Băjenaru, Stan etc). Frangu a avut oferte de la Astra, dar și din alte părți. ”Am preferat să rămân la Progresul, echipa mea de suflet, crezând că ne vom redresa. Nu mă gândeam că ne vom desființa”, rememorează închizătorul nostru.

La puțină vreme de la acest semnal, echipa pierea, iar jucătorii rămâneau pe drumuri. Alexandru Frangu a rămas însă fidel iubirii sale unice, Progresul. ”Întotdeauna am ținut cu Progresul și chiar cred că nu aș fi putut juca pentru altă echipă, deoarece sunt atașat sentimental de valorile Progresului”, își completează fotbalistul declarația.

Referitor la apropiatul debut în Liga a III-a a echipei Progresul Spartac, Frangu declară: ”Nu am avut șansa de a promova în prima ligă, dar am promovat, cu Progresul Spartac, în liga a III-a. Este tot o promovare de care m-am bucurat cu adevărat. Cred în echipa pe care o avem și consider că este o frumoasă provocare pentru fiecare dintre noi. Suntem progresiști adevărați și suntem onorați să jucăm în tricourile bleu-albastre”.

Mulțumim pentru frumoasele cuvinte spuse cu o nonșalanță dezarmantă!

Un gând despre „Schimb de pase cu Alexandru Frangu, jucătorul-suporter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s