14425481_1290040747693384_2163542865165785203_o

Pe 3 septembrie 2016 debuta la Liga a patra Progresul Spartac, pe stadionul Electromagnetica, cu un succes la scor, 9-0, in fata Victoriei. Echipa folosita atunci (Sandescu – Parfeon, Neacsu, Stoian, Matache – Zaharia, Ditu – Georgescu, Nechita, Geana – Damaschin, la care se adauga cei intrati dupa pauza – Grigore, Dedu, Sava si Samu, precum si Frangu care a urmarit meciul din tribuna fiind suspendat) se regaseste si acum, cu doar doua exceptii, in lotul Progresului.

Baietii erau impreuna doar de doua saptamani dar beneficiau de omogenitatea grupului de la Singureni, in care fusesera inserati juniorii lui Andrei Erimia. Avea sa fie un an frumos, in care in primavara a aparut chiar si blazarea de pe urma prea multor victorii lejere. Dar play-off-ul si barajul au adus emotii (si in final bucurii) cat pentru tot sezonul…

Acum avem deja doua meciuri jucate la liga a treia, si inceputul e la fel de frumos. Cu doar un jucator cu experienta venit in vara (George Apostol) plus trei juniori care promit (Lixandru, Minca si Tudorache), mizam in continuare pe forta si omogenitatea grupului. Startul promitator va trebui confirmat insa in etapele urmatoare, cu Slobozia si Voluntari 2, doua din echipele de top ale seriei.

Multumim tuturor celor care ne-au sustinut cu entuziasm si au crezut in noi in toata aceasta perioada si speram sa va putem aduce bucurii si in viitor.

Progresul, tot inainte!

Un gând despre „Un an cu Progresul Spartac

  1. Este o mare bucurie faptul ca avem din nou Progresul langa noi.
    De-a lungul timpului, au fost mai multe nume ale clubului, pornind (dupa BNR), de la Progresul Finante-Banci, trecand prin Progresul Spartac (Spartac era echipa cooperatiei mestesugaresti, cu care am fuzionat si ni se spunea „frizerii”), Progresul Vulcan, etc.
    Dar spiritul Progresului nu a murit niciodata. Un mare progresist a fost Grigore Vasiliu Birlic, pe care vreau sa il readuc in memorie.
    Multumesc.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu