dituÎnainte de marele derby cu SSC Farul Constanța, Marius Dițu, unul dintre tinerii remarcați în tricoul Progresul Spartac, în acest debut de campionat, s-a destăinuit pentru site-ul nostru.

Cu o maturitate greu de prevăzut, Dițu ne-a explicat, în cheie progresistă, care este secretul succesului bleu-albastru. ” La Progresul avem o atmosferă superbă, iar noi juniorii ne știm demult timp deoarece am tot jucat împreună. Relația cu seniorii este și ea foarte bună, așa că suntem o echipă și ne simțim bine în teren, dar și în afara lui”.

Dițu a marcat trei goluri, dintre care unul superb cu Voluntari. El a mai obținut și lovitura de pedeapsă la meciul cu Slobozia. Despre aceste reușite ofensive, tânărul progresist afirmă: ”Multă lume spune că am marcat un gol superb cu Voluntari II. Eu însă mă bucur de altceva. Cele trei goluri le-am marcat cu capul, cu piciorul drept, iar acum la Traian am înscris cu stângul”.

Un dialog în săptămâna premergătoare meciului derby nu putea ocoli acest subiect. ”Cred că presiunea este pe echipa oaspete, pe Farul Constanța. Noi nu ne-am propus ca obiectiv promovarea, pe când ei da. Consider că un meci egal este un rezultat pozitiv pentru noi, deși vom face tot posibilul să învingem. Atenție însă, căci după meciul cu Farul urmează și alte partide foarte dificile cum ar fi cele cu Rm. Sărat sau Cernavodă”.

Un gând despre „Marius Dițu: ”Presiunea este pe Farul”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s