Un meci cu o echipa din partea a doua a clasamentului, care se apara de multe ori cu zece oameni in treimea proprie, dar in acelasi timp contraataca periculos, e mult mai greu decat parte din „calculul hartiei”.

Inceputul de joc a fost echilibrat, si cea mai mare ocazie de gol ne-a apartinut la sutul lui Nechita care a „sters” bara laterala. Dar in partea a doua a reprizei incep sa apara gafe si neatentii in defensiva si doar interventiile la disperare ale lui Raduta sau imprecizia atacantilor adversi au facut ca scorul sa ramana 0-0. Ba, contrar jocului, in prelungirile primei reprize Stanciu deschide scorul pentru noi cu o reluare din apropiere, dupa o patrundere a lui Lixandru.

Dupa pauza avem din nou mari emotii cand Neacsu respinge din careul mic o minge care il batuse pe Raduta. De aici insa jocul curge intr-o singura directie, ratam doua ocazii uriase prin Apostol dar apoi Frangu, lansat de Apostol, face 2-0 (min 71) si meciul e decis. Urmeaza o cascada de ratari – Frangu (sut in „transversala”), Geana, Stanciu, Tudorache si Apostol, intrerupte de un gol al lui Stanciu (min 82) dupa centrarea lui Apostol.

O victorie importanta, dupa un meci cu doua reprize diametral opuse, si in care trebuie sa recunoastem ca, timp de 50 de minute macar, si norocul a parut sa simpatizeze cu baietii in bleu-albastru!

Au evoluat: Raduta – Parfeon, Stoian (50 Leafu), Neacsu, Grigore – Frangu, Apostol – Nechita (46 Geana), Donca (85 Tudorache), Ditu (35 Lixandru) – Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s