Nici in cele mai negre asteptari ale progresistilor nu putea fi anticipat un start de partida ca acela de la Slobozia. In mai putin de trei minute si jumatate gazdele aveau deja avantaj de doua goluri pe tabela electronica a frumosului stadion din localitate!

Dar cum de s-a ajuns aici, dupa ce lovitura de incepere si primul atac ne-au apartinut?? Parfeon, gripat, nu s-a putut antrena toata saptamana si a inceput ezitant, cu doua respingeri semi-ratate (pe parcurs el si-a revenit si a facut per total o partida destul de buna) care i-au adus pe ialomiteni in presiune in careul nostru. A urmat un corner si o reluare departe de poarta si parea ca urmeaza un moment de respiro. Dar, din aut de poarta, Raduta a trimis nu foarte inspirat spre Stoian la coltul terenului si acesta, pus sub presiune, a pasat direct unui adversar, la doar 20 de metri de poarta noastra, a urmat o centrare prelungita cu capul de Buca si gol Cazan din apropiere. Din repunerea de la centru, a urmat o pasa in dreapta spre Nechita care a incercat un dribling spre margine dar a pierdut mingea. La limita careului Frangu a bagat clasica alunecare dar a ratat intalnirea cu mingea astfel ca cei de la Unirea au ramas trei contra doi in interiorul suprafetei de pedeapsa. Din nou centrarea a fost prelungita inspirat de Buca, cu calcaiul de aceasta data, iar finalizarea i-a apartinut lui Raduca.

In urmatoarele cinci minute gazdele au ratat inca doua mari ocazii de a se desprinde, probabil decisiv. Apoi, si prin mutarea lui Apostol in centrul defensivei, unde a reusit o prestatie excelenta, baietii nostri au echilibrat jocul si, cu putin mai multa inspiratie la actiunile lui Tudorache si Donca, ar fi putut chiar sa preia conducerea!

Dar, pe ansamblu, credem ca rezultatul de egalitate este cel mai echitabil deznodamant al acestei partide dramatice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s