Dupa o partida in care bleu- albastrii au parut oarecum obositi la al treilea joc greu in sapte zile, reusim doar o remiza alba cu CS Tunari.

Meciul incepe cu dominarea oaspetilor, care isi creeaza ocazii bune dar Raduta are doua interventii de exceptie impiedicand golul. Progresul echilibreaza disputa si are doua sanse mari de gol, dar Tudorache si Ghidurea suteaza peste din pozitii foarte bune.

Dupa pauza, Tunari preseaza in primul sfert de ora, iar Batfoi reia cu capul peste poarta goala. Din nou jocul se echilibreaza si Tudorache, scapat singur dupa o interceptie, plaseaza mingea pe langa portar dar si pe langa poarta. Lixandru si un adversar vad cartonasul rosu dupa un clinci, Donca executa excelent o lovitura libera de la 25 m lateral stanga dar mingea trece la putini centimetri „peste”. In min 88 avem sansa sa obtinem cele trei puncte, Tudorache scotand penalty intre doi adversari, dar executia moale a lui Donca este retinuta de portarul advers.

Per total remiza este un rezultat oarecum echitabil dupa aspectul jocului, dar ramanem cu regretul ca am avut victoria in mana…

Au jucat: Raduta- Vlad, Leafu, Ghidurea, Lixandru – Geana, Donca – E. Radu (55 Georgescu, 88 Chivu), Boiangiu, Tudorache – Stanciu (55 Militaru)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s