Clasata anul trecut pe locul sapte in seria a treia, CS Tunari spera sa isi imbunatateasca in acest an performanta in seria a doua, considerata de multi mai facila.

Inaintea partidei cu Progresul Spartac, ilfovenii au deja trei partide oficiale sustinute, incheiate cu doua victorii si o remiza: 3-0 cu Popesti Leordeni (Cupa), 1-1 cu Axiopolis (campionat), si „bomba” de miercuri din Cupa, 2-1 cu Petrolul. Toate partidele au fost disputate „acasa” cu precizarea ca primul s-a disputat la Balotesti, stadionul din Tunari fiind in lucrari de amenajare a gazonului.

Pe langa Daniel Stoian, pe care il vom vedea in premiera ca adversar al Progresului Spartac, dupa ce a contribuit esential la ascensiunea echipei noastre al carei capitan a fost pentru un an si jumatate, la CS Tunari mai gasim si alti jucatori cu un interesant trecut progresist. Asrfel, capitan la ilfoveni este Liviu Osca, produs 100% al centrului de juniori din Parcul cu platani. Iar in ofensiva, folosit de obicei pe final, este experimentatul Alin Ilin, fost golgeter al ligii a treia acum cativa ani, care a evoluat in Cotroceni in cele doua sezoane de liga secunda care au precedat falimentul din 2009. Chiar si vulcanicul antrenor de la Tunari, Stefan Odoroaba, a evoluat in cateva partide la Liga a patra in tricoul AFC Progresul, in anul barajului cu Malu!

Sunt toate premisele asadar pentru un meci al orgoliilor intre doua echipe puternice si ambitioase! Va asteptam la stadion!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s