Trecand peste dezamagirea imensa produsa de rezultatul final, care nu ne-a lasat probabil pe multi din cei direct implicati sa dormim noaptea trecuta, revenim la cronicile obisnuite post-meci ale acestei pagini.

Golurile noastre au avut ca autori pe Boiangiu si Ditu, ambii cu executii tipice, pe care le putem numi deja „specialitatea casei”. Astfel, Boiangiu a reusit clasica lui reluare din apropiere din pozitia cu spatele la poarta, el inscriind alte trei goluri din faze relativ similare pentru Progresul Spartac, ultimul in jocul de Cupa cu CS Afumati. Si mai interesant este cazul lui Ditu, care a reusit al treilea gol consecutiv pe respingere in ultimele trei partide, dupa cele de la Chiscani si cu Faurei. Dintre acestea ultimele doua au parut copii la indigo, doar executantii loviturilor libere care le-au generat schimbandu-se, Donca (foto) luind la Medgidia locul lui Stanciu.

Din pacate, Boiangiu a ratat apoi din 6 m doua ocazii uriase, la 1-0 si respectiv 2-1, prima chiar dupa o centrare a lui Ditu (care in prima faza se aflase intr-o pozitie excelenta el insusi, dar a intarziat finalizarea). Sa remarcam si ghinionul care il acompaniaza constant in acest sezon pe golgeterul Stanciu, caruia portarul i-a scos incredibil o lovitura libera de la vinclu si un „cap” la radacina barei!

Aceste ratari si altele enumerate in articolul anterior (scorul marilor ocazii irosite, pe langa cele patru goluri, fiind cam de 12-1 pentru noi) au permis echipei gazda sa smulga in extremis un punct dupa un meci controlat cu autoritate de progresisti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s